Varumärket ”MooSe Camper” står för kundförtroende och kompetens. Detta är resultatet av den grundfilosofi kring kundnöjdhet och den gedigna kompetens som företagets ledning arbetar utefter, där uppmärksamheten till kunder och deras behov och önskemål kombineras med ett aktivt engagemang vilket genomsyrar hela verksamheten och sätter alltid kunden i fokus.

Idag säljer MooSe Camper AB mer än 150 personbilar och cirka 60 husbilar årligen. Vi erbjuder våra kunder full service genom avtal med återförsäljare och verkstäder i hela Sverige. Våra köpare behöver inte resa hundratals mil för att serva sin husbil, de kan det göra lokalt där de själva bor.

Med detta sagt, välkomnar vi Er till MooSe Camper AB.

Här väntar en god kopp kaffe, vänligt bemötande och en husbil värd att köpa!

2012

MooSe Camper grundades den 5 mars 2012 av Ilcho Stratevski med grundtanken om att konkurrera mot andra företag inom branschen genom att erbjuda unika och kvalitativa tjänster. Vi ger alltid kunderna snabb service och ett välkomnande leende, ett trevligt bemötande samt svarar på kundernas alla frågor.

2013

Redan 2013 utvidgades MooSe Camper till en modernt utrustad serviceanläggning med toppmodern teknik. Samtidigt utvecklades även försäljningen av begagnade bilar med omkringliggande tjänster och produkter.

2016

2016 utvidgades försäljningen med nya husbilar och expanderades genom partnerskap med ”WOF” Tyskland. Med detta blir MooSe Camper återförsäljare av varumärket BELA och med det de flesta av fabrikatet P.L.A´s modellutbud.

2017

År 2017 blev MooSe Camper AB  officiell återförsäljare av Italiens mest populära husbils märken – Giottiline och P.L.A , detta tillsammans med att även märket Bravia från Slovenien tillkommit i utbudet.

Prisförfrågan
close slider

Prisförfrågan

Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor gällande de husbilsmodeller vi representerar - Det är enkelt, fyll formuläret så kommer vi att återkoppla till dig så fort som möjligt!