P.L.A

P.L.A., är en förkortning för Pier Luigi Alinari och blev i februari 2010 en ny aktör inom fritidsfordon i det så kallade “Caravan Valley” -distriktet som ligger i hjärtat av Toscana.
Ett nytt oberoende och aktivt företag som följer både generations-, kulturella och tekniska förändringar på en husbilsmarknad i ständigt utveckling. P.L.A har sitt ursprung i Pierluigi Alinari´s kärlek, passion och 30 års erfarenhet av design och konstruktion vilket gör P.L.A i egenskap av en flexibel och snabb organisation särskilt starka inom flera områden däribland design och funktionell kapacitet samt teknik, hantverk, prestanda och tillförlitlighet för att möta de utmaningar som finns inom husbilsbranschen. 

GIOTTILINE

GIOTTILINE tillhör ett av marknadens mest prisvärda segment för husbilar och är konstruerade för att vara extremt robusta och lätta att reparera. Ytchassiet består av FRP glasfiber och samma material används även för interiören vilket ger en kraftig stabilitet och garanterar högsta kvalité, detta tillsammans med att kunna erbjuda en hög teknisk nivå generellt.

BRAVIA

Bravia mobil är ett modernt familjeföretag grundat 2005 med visionen om att bli en av de främsta tillverkarna av husbilar/Vans i Europa.
Bravia´s sortiment erbjuder all den komfort som behövs för att spendera sin fritid med funktion och stil genom  husbilar/vans som uppfyller de krav som finns  hos de mest krävande kunderna. Bravia arbetar kontinuerligt med att förbättra kvaliteten på sina produktion och tillverkning som ett led i att ta sina modeller kontinuerligt framåt både praktiskt, funktionellt och designmässigt. 
Bravia´s framgång visar sig genom att kunna erbjuda toppmodern teknik, högutbildad personal, anpassningsbar produktion och konkurrenskraftiga priser.
Bravia´s största fördel är den egna produktioner av högkvalitativ inredning av husbilar som bottnar i 30-årig tradition av konstruktion (www.pohistvo-vidmar.com).